Omgeving

Boerderij het Reggedal staat middenin een groot toeristisch gebied: het Overijsselse Vechtdal. Dit biedt de mogelijkheid tot tal van activiteiten en excursies in de nabije omgeving. Culturele uitstapjes, pretparken of juist de natuur vanaf het water ontdekken met een kano; het kan allemaal.

Onderstaand vindt u een link naar dé website van het Vechtdal waarop van alles en nog wat benoemd staat.

Ontdek het Vechtdal

Is het u allemaal een beetje te veel? Geen probleem: hieronder vindt u een kleine greep uit het grote aanbod trekpleisters in en rondom het mooie Vechtdal.

 


 

Vechtdal

Er is zoveel te zien en te doen in het Vechtdal. U komt tijd en ogen tekort! Om het u makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal leuke tips voor u op een rij gezet.

Meer informatie

Wandelen

Laat u verrassen door al het moois wat de natuur u te bieden heeft. Wist u al dat het park aan de voet van de Lemelerberg ligt?

Langs het water, door bossen... Ommen is uitermate geschikt voor een wandelvakantie. Er zijn vele wandelroutes beschikbaar die u kunt volgen.

 

Meer informatie

Musea

Bent u een liefhebber van cultuur en wilt u graag een dagje cultuursnuiven bij ons in de omgeving?

Meer informatie

Fietsen

Vergeet u uw fiets niet mee te nemen? De omgeving nodigt u uit om een heerlijke lange fietstocht te maken. En ons park ligt midden in het fietsknooppunten netwerk, tussen punt 73 en 74.

Meer informatie

Natuur

Omringt door prachtige landschappen vindt u ons park: Bergzicht. Vanaf ons park loopt u zo...

Meer informatie

Met de kinderen

In de omgeving is er veel te beleven voor het hele gezin... Ga er bijvoorbeeld eens gezellig op uit naar een van de attractieparken of dierentuinen!

Meer informatie

Winkels

De dagelijkse boodschappen, eten of kampeermiddelen. Er zijn in de omgeving diverse winkels te vinden waar u hiervoor terecht kunt.

Meer informatie