De Schaapskooi

Op dit moment wordt De Schaapskooi grondig verbouwd. Getoonde foto's wijken af van de toekomstige situatie! De glazen voorgevel, de stenen bogen én de open haard blijven echter onveranderd.

Statig, met zijn grote raampartij en direct gesitueerd aan de Dalmsholterweg, kunt u er bijna niet omheen: zaal De Schaapskooi. Een ruime, sfeervolle zaal waar een rustgevend haardvuur gezellig knettert terwijl u binnen stapt. Vroeger was dit het nachtverblijf van de schapen. Kunt u het zich voorstellen?

Door de grote raampartij aan zowel voor- als zijgevel is De Schaapskooi een hele open en lichte ruimte met direct uitzicht op weilanden, waar tegenwoordig de schaapskudde is gesitueerd. Ook is er gelijk zicht op de voet van de Lemelerberg. Dit brengt het buitengevoel direct naar binnen en geeft u een gevoel van vrijheid en rust. 

De Schaapskooi  is geschikt voor groepen tot 80 personen. De ruime opzet met sfeervolle open haard maken de zaal heel behagelijk en lijkt het als een warme deken om u heen te vallen. 

Sfeerimpressie De Schaapskooi