Het Reggedal

Wanneer u het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht oploopt kan het u bijna niet ontgaan: midden op het park, gesitueerd op het centrale plein, treft u een oude boerderij aan waarin zaal het Reggedal zich bevindt. 

Stap binnen en waan u even op een  boerenerf. Kijk naar boven en ontdek  op de hilde de werktuigen en  gereedschappen die ons doen  herinneren aan lang vervlogen tijden. 

Weet u nog te vertellen waarvoor de  werktuigen en gereedschappen  allemaal werden gebruikt?

Wij dagen u uit :) 

 

Vele mogelijkheden 

Het Reggedal is geschikt voor groepen tot maximaal 100 personen en heeft vele mogelijkheden. Wat dacht u van een heuse bar en een ruim privé terras. 

Het ruime oppervlakte van 175 m2 maakt zaal het Reggedal een multifunctionele ruimte. Alleen al qua opstelling van de stoelen en tafels kunt u alle kanten op: vergaderopstelling, theateropstelling, koffie-opstelling of schuif alles aan de kant en maak er een grote dansvloer van!

Verder is er, zoals gezegd, ook veel buitenruimte rondom het Reggedal. Twee terrassen grenzen rechtstreeks aan de zaal. Genieten dus wanneer het mooi weer is!

 

 

 

Twee separate zalen

Het Reggedal is door middel van een schuifwand op te delen in twee kleinere zalen, te weten de grote zaal en het voorhuis. Dit biedt vele mogelijkheden! Allereerst is op deze manier een grote groep op te delen in twee kleinere groepen voor bijvoorbeeld een overleg, of kunt u er voor kiezen om het voorhuis bijvoorbeeld als soort podium te gebruiken zodat er een theater ontstaat. 

 

 

Sfeerimpressie het Reggedal