Faciliteiten

Niet alleen uw eigen verblijf maakt een vakantie geslaagd of niet. Nee: ook de faciliteiten op een camping of vakantiepark dragen daar in veel gevallen een steentje aan bij. En qua faciliteiten bent u bij Camping en Chaletpark Bergzicht helemaal op het juiste adres. Niet alleen omdat de staat van de faciliteiten prima is, maar meer nog omdat er een uitgebreid aanbod is!

Wat dacht u van een ruim verwarmd zwembad met ligweide, een snackloket voor friet of heerlijk softijs, een grote speeltuin, warme broodjes in de parkwinkel, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en... nog veel meer! En bent u uitgekeken op het park? Ontdek dan activiteiten in de directe omgeving van ons park. 

 

Laadpaal E-bike

Is de accu van uw elektrische fiets leeg? Dan is dat geen enkel probleem! Bij de van receptie van het park, aan de buitenmuur, vindt u een laadpaal. 

Meer informatie

Parkwinkel

Warme broodjes in de ochtend of bent u iets vergeten mee te nemen van huis of heeft u een kleine boodschap nodig? Haal het in de parkwinkel.

Meer informatie

Sanitairgebouw

Midden op het park, direct aansluitend aan de kampeervelden, vindt u een modern, goed onderhouden sanitairgebouw, speciaal voor onze (groeps)kampeerders.

Meer informatie

Wifi

Even uw mail checken, die ene leuke vakantiefoto delen met uw vrienden of gewoon wat surfen op het internet...

Meer informatie

Receptie

Bij de receptie heten wij u van harte welkom en geven wij u graag alle informatie en tips die u nodig hebt.

Meer informatie

Speeltuin

De jongste bezoekers hoeven zich geen moment te vervelen rondom 'het Reggedal'... Wat is er veel te doen!

Meer informatie

Zwembad

Bij ons beleeft jong en oud heel erg veel waterplezier in het verwarmde zwembad. Ook voor de peuters hebben wij een apart peuterbad.

Meer informatie