Feest

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw verjaardag, jubileum of ander feest? Dan bent u bij Boerderij het Reggedal aan het juiste adres. 

All-in genieten

Wij begrijpen best dat het organiseren van een dergelijk feest niet uw dagelijkse bezigheid is. Daarom staat het team van het Reggedal voor u klaar om de complete organisatie op zich te nemen. Stap voor stap nemen we uw wensen door en proberen daar zo goed mogelijk op aan te sluiten. Van koffie met gebak tot een compleet verzorgde BBQ met ijsbuffet na: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

En om uw dag, in een van de zalen, tot een succes te maken staat er een enthousiast team van medewerkers voor u klaar om u op uw wenken te bedienen. Zo kunt u maximaal genieten van uw verblijf, de gasten en alles wat er verder gebeurt. 

 

Zelfservice

Wilt u de hele organisatie zelf doen? Dat kan, beide zalen zijn namelijk beschikbaar als verhuurlocatie.

 

Tarieven

Wanneer u een van de zalen wilt gebruiken als verhuurlocatie zijn er vastgestelde tarieven. Echter, wanneer u het geheel door ons wilt laten verzorgen is het wat lastiger om een vaste prijs vooraf op een tarievenlijst te zetten.Het vertalen van uw wensen naar een offerte is namelijk maatwerk. Wilt u toch alvast een ruige indicatie? Bekijk dan onze tarievenlijst. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Voor een overzicht van mogelijke arrangementen klikt u op onderstaande button.

Tarievenlijst

 

Combineer uw feest met een overnachting

Ook is het mogelijk om uw dag te combineren met een overnachting op Camping en Chaletpark Bergzicht, op welk terrein het Reggedal is gevestigd. Op deze manier kunnen ook gasten die ver weg wonen optimaal genieten zonder nog terug te hoeven reizen.