Kerkdiensten

'Een camping kan niet christelijk zijn, de bezoekers en/of eigenaren wel'. Een typische uitspraak maar in het geval van ons park wel waarheid. Door de jaren heen is gebleken dat ons park veelal wordt bezocht door gasten met een christelijke achtergrond. Ook de eigenaren en medewerkers hebben een christelijke identiteit. 

Houdt dit in dat er alleen mensen met een christelijke identiteit welkom zijn? Nee, absoluut niet! Iedereen is welkom en we hopen dat iedereen dat ook zo ervaart. De christelijke identiteit van zowel de eigenaar als de gasten brengt echter wel één van de kenmerken van ons park met zich mee: in verband met de zondagsrust zijn al onze faciliteiten (op het sanitairgebouw na) op zondag gesloten. Weest u zich hier a.u.b. van bewust als u een verblijf op ons park boekt. Dit voorkomt (wellicht) verrassingen achteraf. 

Trekt dit u juist over de streep om een verblijf bij ons te boeken? Klik dan op onderstaande button, kies en boek uw verblijf en kom naar Bergzicht voor een onvergetelijke vakantie. 

Kies uw verblijf

 

Op zondag zijn er bij ons in de omgeving vele kerkdiensten bij te wonen. De dichtsbijzijnde kerken hebben we hier voor u op een rijtje gezet:

 

Omgeving overzicht