Trouwen

Jullie zijn van plan te gaan trouwen, gefeliciteerd! Zijn jullie op zoek naar een geschikte locatie voor jullie mooiste dag? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Deze dag willen jullie goed geregeld hebben. Dat begrijpen wij. Daarom staat het team van het Reggedal voor u klaar om de complete organisatie op zich te nemen.

Onze geheel vernieuwde Schaapskooi is een bijzondere locatie met een grote glazen voorgevel en een gezellig haardvuur. Deze zaal is zeer geschikt voor een ceremonie, diner, receptie en feest tot 50 gasten. Een groter feest kan gegeven worden in boerderij het Reggedal. Deze zaal is ruim opgezet en geschikt voor maximaal 100 mensen. Ook is er een sfeervolle tent in de tuin waaronder uw ceremonie, diner of feest gehouden kan worden. Wat jullie wensen ook zijn, wij kunnen ervoor zorgen dat elk detail klopt bij júllie dag.

 

Hoe jullie dag eruit kan zien nemen wij graag persoonlijk met jullie door. Neem contact op met ons voor een kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden door te nemen voor jullie droombruiloft.

 

Contact