Kamperen, camperplaats en trekkersveld

Bij ons is kamperen extra genieten. Niet alleen kunt u genieten van uitstekende faciliteiten, maar vanuit uw tent of caravan loopt u zo de prachtige natuur in. Dát is het echte vakantiegevoel! Verzeker uzelf van een heerlijke kampeervakantie. Wij heten u van harte welkom!

Lodges

Het echte kampeergevoel, maar dan met net iets meer comfort? De Kampeerlodge is een heerlijke accommodatie voor u als kampeerliefhebber. Kijk snel verder voor meer informatie over deze comfortabele accommodatie.

Chalets

Zoals onze naam, Camping en Chaletpark Bergzicht, al doet vermoeden zijn wij meer dan alleen een camping. Sinds 2014 is onze camping uitgebreid met een ruim opgezet chaletpark, geschikt voor 50 chalets. Als u op de plattegrond kijkt kunt u dit gedeelte vinden bij de naam 'Op n Esch'. Vanaf dit chaletpark loopt u zo de vrije natuur in naar rivier de Regge die achter ons park stroomt, of u pakt het bospad en in een mum van tijd staat u letterlijk aan de voet van de Lemelerberg met uitzicht op de schaapskooi. Op dit chaletpark staan een groot aantal chalets geschikt voor respectievelijk 4, 6 of 8 personen. Tevens variëren de chalets in luxe: van een keuken met vaatwasser tot wellness-badkamer. Alle chalets staan op eigen, veelal door hagen afgeschermde, percelen.

Maar niet alleen op ons chaletpark vindt u chalets! Langzamerhand worden de oudere types stacaravans op ons park ook vervangen door chalets. U vraagt zich af wat het voordeel is van een chalet ten opzichte van een stacaravan? Een chalet is luxere/ nieuwere versie van een stacaravan met iets meer comfort. Verder zijn chalets vaak wat nieuwer, zo ook op ons park. Als u exact wilt weten op welke locaties de overige chalets allemaal staan raden wij u aan contact met ons op te nemen. 

Faciliteiten rondom uw chalet in Ommen

En wat het voordeel van het verblijven in een chalet op ons park is? Dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten die het park u te bieden heeft: een verwarmd (buiten)zwembad, iedere ochtend verse, warme broodjes in de parkwinkel, een wasseretterecreatiewerk in de vakantieperiodes en nog veel meer! En wilt u even van het park af? Ook in de omgeving is meer dan genoeg te doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van het grote aantal landgoederen rondom ons park? Of de vele winkelcentra in de buurt?

Enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod in de tegels hieronder, selecteer en boek uw verblijf en kom genieten van een overgetelijke vakantie!

Stacaravans

Verspreidt over ons park bevinden zich een groot aantal stacaravans. Deze stacaravans zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Alle stacaravans staan op een eigen, veelal afgeschermd, perceel. Zo heeft u in de meeste gevallen veel privacy in en om uw vakantieverblijf! 

En wat het voordeel van het verblijven in een stacaravan op ons park is? Dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten die het park u te bieden heeft: een verwarmd (buiten)zwembad, iedere ochtend verse, warme broodjes in de parkwinkel, een wasseretterecreatiewerk in de vakantieperiodes en nog veel meer! En wilt u even van het park af? Ook in de omgeving is meer dan genoeg te doen!

Enthousiast geworden? Bekijk dan hieronder ons aanbod en boek uw vakantie! 

Zorgchalets en mantelzorgchalet

Zoekt u een aangepast vakantieverblijf of heeft u, uw partner of ander gezinslid zorg nodig tijdens de vakantie? In samenwerking met Zorgvakanties Overijssel kunt u op Bergzicht in een luxe aangepaste zorgchalet zorgeloos genieten van een kort of langer verblijf in het prachte Overijsselse Vechtdal, nabij het gezellige stadje Ommen.

De luxe zorgchalet is zeer geschikt voor ouderen met een beperking of voor gezinnen met een gezinslid die een beperking heeft. Desgewenst kan voor de zorgvragende de extra specifieke zorg die nodig is geregeld worden via Zorg op locatie. De aparte, naastgelegen luxe 6 pers. Mantelzorgchalet is ideaal voor uw eventuele familie of begeleiders. Met een verblijf in onze zorg- of mantelzorgchalet kan u, wanneer uw gezondheid het toelaat, ook direct genieten van alle faciliteiten die Bergzicht u te bieden heeft!

Bekijk ook de video-impressie van onze zorgchalet:

 

Meer informatie

Voor uitgebreidere informatie over de zorg- of mantelzorgchalet: klik op één van onderstaande items, of boek nu online!

Te koop