Bar, restaurant en snackloket

Let op: alleen in de vakantie's tijdens het kampeerseizoen geopend. Klik hier voor de meest actuele openingstijden. 

Wanneer u ons park betreedt kan het u bijna niet ontgaan: midden op ons park, gesitueerd op het het centrale plein treft u onze horecaboerderij aan. Stap binnen en waan u even op een boerenerf. Kijk naar boven en ontdek boven op de hilde de werktuigen en gereedschappen die ons allen doen herinneren aan lang vervlogen tijden. Kijk naar buiten en zie de geiten lopen in de weide, terwijl de duiven tevreden rondvliegen op zoek naar de gevallen eikels onder de oude eikenboom. 

Openingstijden

'Het Reggedal' bevindt zich op het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht. Hierdoor is 'Het Reggedal' omringt door tal van faciliteiten zoals een mooie speeltuin, sportvelden en een royaal verwarmd buitenbad met peuterbad en ligweide. Ook kunt u in de directe omgeving kanotochten maken, zijn er tal van fiets- en wandelroutes en is Outdoor Ommen binnen handbereik. Zo kunt u heel gemakkelijk een gevarieerd dag- en/of weekendprogramma samenstellen.

Koffie met dagelijks nieuws

Iedere dag om 12.00u zwaaien de deuren open en komt de geur van verse koffie u tegemoet. Neem plaats aan de stamtafel bekijk de kranten van vandaag onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Denkt u ook aan de innerlijke mens? Wij hebben verse appelflappen, gevulde koeken en appelgebak met slagroom. Best aangename omstandigheden om het nieuws door te nemen toch?

Snackloket

Ook vanaf 12.00u geopend: het snackloket. Een heerlijk frietje speciaal, broodje hamburger speciaal of onze beroemde berehap saté of kies de chef's special: de loempia speciaal. Dit is een heerlijk, goedgevulde loempia met een plak ham, warme satésaus en een spiegelei.  Heeft u niet zo'n zin in een snack maar wel in een makkelijke, lekkere hap? Dan kunt u ook kiezen uit verschillende soorten verse pizza's. Een absolute aanrader is de Buono Suno, met tomatensaus, kaas, ui, rucola en gegrilde kip. 
En wilt u op een warme dag afkoelen met een heerlijke ijsco? Neem dan een heerlijke Sorbet met aardbeiensaus, een oebliehoorn met spikkels of een heerlijke Tuut. Overigens behoren ook Milkshakes tot de mogelijkheden. 

In de late avonduren kunt u ook nog terecht bij ons snackloket voor bijvoorbeeld een lekkere portie bitterballen of twijfelaar.

Terras 

Rondom 'Het Reggedal' zijn twee terrassen gesitueerd. De eerst ligt gelijk aan het centrale plein en is duidelijk zichtbaar. De ander is wat verder weggestopt, maar juist daarom wel een oase van rust. Dit terras is te bereiken door even binnen te lopen en er aan de andere kant weer uit te lopen. Vanuit de drukte van het park lijkt u ineens midden in de natuur te zitten onder een natuurlijke parasol van dakplatanen of de schaduw die de decenia oude eikenboom u verschaft. 

Geniet van een geurende kop cappucino, of verse thee. En is het al wat later op de dag? Ga dan lekker in de zon zitten en kies dan een koud wit wijntje een heerlijk, koud biertje van de tap of kies uit één van de speciaalbieren van onze bierkaart. Combineer het met een heerlijke Boerenborrelplank met kaas en worst en creeër zo het echte vakantiegevoel. Nog geen 18 jaar? Dan hebben we ook een groot aanbod aan frisdranken. 

Restaurant

De oude deel, vroeger de stal, nu een sfeervol restaurant. Of althans: de een noemt het een veredelde snackbar, de ander vindt de sfeer, ambiance wel restaurant-waardig. Hoe het ook zij: vanaf 17.00u heten wij u van harte welkom in ons restaurant. En ja, we geven het toe: de menukaart lijkt misschien op de kaart van een snackbar maar toch krijgt u hier weldeglijk iets extra's. Wat dacht u van persoonlijke bediening aan tafel, opgemaakte borden en natuurlijk de hele sfeer wat het hele pand uitademt. Dit in combinatie met de juiste achtergrondmuziek maakt dat u zich echt even helemaal los van het park waant. 

Bar

Vanaf een uur of 9 in de avond veranderd de sfeer in 'Het Reggedal' weer: de muziek veranderd van rustige achtergrondmuziek naar de meer hedendaagse muziek en de gedekte tafels verdwijnen weer: de bar is geopend! Kom met uw vakantieburen poolen, gooi pijlen bij het dartboard of versla elkaar aan de tafelvoetbaltafel in het voorhuis. 

Eens in de week wordt er een speciale 30+ avond georganiseerd. Een groot succes in 2018 met weinig lege stoelen meer. Het ideale moment voor ontmoeting en gezelligheid. Dit alles onder het genot van een lekkere speciaalbier of mixdrankje, met een warme hap of een boerenborrelplank.