Groepsovernachting

U heeft een leuk feest gehad, heeft genoten van een bruiloft of een lange reis moeten maken voor een familiedag. Eigenlijk wilt u met uw gezin of een grotere groep blijven slapen maar helaas: onze groepsaccommodatie heeft maar slaapplek voor 20 personen. Een hotel zoeken dan maar?

Dat is helemaal niet nodig! Doordat zowel 'Het Reggedal' als 'De Schaapkooi' op het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht liggen zijn er tal van mogelijkheden om te overnachten met groepen groter dan 20 personen. U kunt er voor kiezen om verschillende chalets te huren, uw eigen caravan mee te nemen of uw camper op ons park te installeren. Zo is uw maximale groepsgrootte voor overnachting niet gelimiteerd aan het aantal slaapplaaten van onze groepsaccommodatie maar aan het maximale aantal personen die in de zalen kunnen (respectievelijk 60 voor 'de Schaapkooi' en 80 voor 'het Reggedal'.  

Accommodaties 

Doordat boerderij 'het Reggedal' en daarmee groepsaccommodatie 'de Schaapskooi' op het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht staan, is er de mogelijkheid om in grote groepen te overnachten. Er kan dan een combinatie worden gemaakt tussen de slaapzalen van 'de Schaapskooi' en verschillende accommodaties op het park. Op deze manier wordt uw weekend weg met familie, vrienden of vereniging bijna een mini-vakantie. 

Overnachten in grote groepen is veelal maatwerk en wordt afgestemd op de wensen van de betreffende groep. Daarom adviseren wij u contact met ons op te nemen, zodat we uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af kunnen stemmen.

 

Extra zorg nodig?

Is er iemand in uw groep die extra, specifieke zorg nodig heeft tijdens de overnachting? Ook dat kan geregeld worden! Wilt u weten hoe? Klik dan gauw op onderstaande button voor meer informatie

Zorgeloos overnachten