Groepsaccommodatie

Ooit de overnachtingsplek van een schaapskudde, nu een sfeervolle groepsaccommodatie. Geen schapen meer in de kooi, maar uitzicht op de schapen vanuit ‘De Schaapskooi’. ‘De Schaapskooi’ ligt namelijk direct tegenover het thuisfront van de schaapskudde van de Lemelerberg. Ziet u de schaapskudde thuiskomen na een lange dag grazen op de berg terwijl u met uw kopje koffie of een glaasje fris aan het genieten bent van een (groeps)weekendje weg?

Groepsaccommodatie in Ommen

“De schaapskooi’ is een prachtige, ruime groepsaccommodatie voor groepen tot 20 personen. Wat direct bij binnenkomst opvalt is de grote raampartij aan zowel de voor- als zijgevel. Dit geeft naast  een gevoel van ruimte en vrijheid ook een directe verbinding met de prachtige natuur rondom ‘De Schaapskooi’. Het dagverblijf is ingericht met ruim voldoende tafels en stoelen en beschikt over een grote sfeervolle openhaard midden in de ruimte. De maakt dat u er met een grote groep mensen gezellig omheen kunt zitten en kunt genieten van het knappende haardvuur in de frisse avonduren of koude winterdagen.

De ruime, afsluitbare, keuken is o.a. voorzien van een 6-pits kooktoestel met oven. Verder is er voldoende inventaris aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Achter de keuken bevindt zich een grote, koele opslagplaats om uw boodschappen op te slaan.

Een groepsaccommodatie is natuurlijk niets zonder slaapplaatsen. ‘De Schaapskooi’ beschikt over 2 slaapzalen voor 8 en 12 personen. De slaapzalen bevinden zich op de eerste verdieping aan de achterkant van het pand. Ook hier is weer veel glas aanwezig waardoor u in de ochtend een prachtig uitzicht heeft. Het lijkt wel of u in een boomhut verblijft…

Ook op de eerste verdieping, gelijk bij de trapopgang, is een mooi (intern) balkon waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over het dagverblijf en de grote raampartij aan de voorkant van het pand. Ziet u de zon al schijnen boven de bossen terwijl u met slaperige ogen de slaapzaal verlaat?

Natuurlijk zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig. Deze zijn opgedeeld in 2 ruimtes met in elke ruimte twee toiletten en een douche.

Op het terrein van ‘De Schaapskooi’ zijn verder ruim voldoende parkeerplaatsen en een mogelijkheid om buitenactiviteiten te ondernemen. Tevens grenst de accommodatie aan een groot bosgebied! Ideaal voor... bedenk het maar!

Enkele praktische zaken

Vergeet niet om linnengoed en dekens of een slaapzak mee te nemen! Eventueel is linnengoed, tegen betaling, ook verkrijgbaar bij de accommodatie. Als u hiervan gebruikt wilt maken dient u dit bij uw reservering aan te geven. 

Aankomst na 14.00 uur, vertrek voor 10.00 uur
Vertrek op zondag voor 24.00 uur.

Ook voor uw familiefeest of vergadering 

Heeft u geen overnachting nodig maar bent u puur opzoek naar een zaal voor een dagactiviteit zoals een reünie, jubilieum of een zogenoemd 'hutje op de hei'? Ook daarvoor kunt u terecht in 'de Schaapskooi'. De locatie is geschikt voor groepen tot 60 personen. Is uw groep groter? Geen probleem, dan kunt u terecht in zaal 'het Reggedal'. Deze locatie is namelijk geschikt voor groepen tot 80 personen.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Wat is er mogelijk?

 

    

   

 

Meer informatie

Voor meer, specifieke, informatie of het bespreken van de groepsaccommodatie klikt u op een van onderstaande buttons.

Informatie en Reserveren                          Tarieven