(Zakelijke) bedrijfsbijeenkomsten

Het Reggedal is een ideale locatie voor uw bedrijfsactiviteiten. Naast ruime zalen zijn er namelijk ook tal van mogelijheden als het gaat om buitenactiviteiten. 

Vergaderen

U zoekt voor uw bedrijf of afdeling een (vergader)locatie voor een zogenaamd 'hutje op de hei'? Dan bent u bij boerderij 'het Reggedal' aan het juiste adres. Doordat de boederij direct aan natuurgebied 'de Lemelerberg' grenst kunt u vanaf onze zalen namelijk letterlijk de hei op. Vergaderen bij 'het Reggedal' kan in twee verschillende authentieke, sfeervolle ruimtes: zaal 'het Reggedal' en/of zaal 'de Schaapskooi'. Zaal 'het Reggedal' is zelfs op te delen in twee afzonderlijke ruimtes, waardoor er in twee groepen separaat kan worden vergaderd. Beide ruimtes zijn voorzien van een beamer met scherm. 

Het 'natje en het droogje' wordt uitaard verzorgd zodat u het maximale uit uw overlegtijd kunt halen. 

Personeelsfeest

Is er iemand 25 jaar in dienst of heeft u met uw bedrijf iets te vieren? Wij begrijpen dat in de meeste gevallen het organiseren van een dergelijk feest niet uw core-bussiness is. Daarom helpen wij u graag en kunnen, desgewenst, de organisatie compleet uit handen nemen. Of het nu gaat om eten en drinken of een leuke activiteit: u maakt ons uw wensen kenbaar en wij regelen de rest!

 

 

Teambuilding

Samenwerken, het wordt meer en meer een issue. Samenwerken met je directe collega maar in sommige gevallen ook met een andere afdeling. In dat geval is het goed om elkaar wel een beetje te (leren) kennen zodat je weet met wie je samenwerkt om het uiteindelijke (bedrijfs)doel te bereiken. Teambuilding kan hier een essentiele sleutel in zijn.

Doordat 'het Reggedal' is gesitueerd in het hart van het Overijsselse Vechtdal zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om leuke/sportieve/breinbrekende teambuildingsactiviteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitdagende survival met een uitgebreide barbecue na afloop?

Wij kunnen het allemaal voor u regelen!

 

Meer informatie en tarieven

Wilt u meer informatie ontvangen of ons uw wensen kenbaar maken? Klik dan op een van onderstaande buttons of vul het formulier in.

Informatie aanvraag                 Tarieven