Familiefeesten

Boerderij 'het Reggedal' is een zeer geschikte locatie voor uw (familie)feesten, partijen en jubilea. De twee beschikbare zalen, 'het Reggedal' en 'de Schaapskooi', bevinden zich centraal in Overijssel onder de rook van Ommen, met tal van uitvalswegen naar Groningen, Enschede en Zwolle (en daarmee de A28). 

Of u het nu klein wilt houden, of groots wilt uitpakken: wij begrijpen best dat het organiseren van een dergelijk feest niet uw dagelijkse bezigheid is. Daarom staat het team van 'het Reggedal' voor u klaar om de complete organisatie op zich te nemen. Stap voor stap nemen we uw wensen door en proberen daar zo goed mogelijk op aan te sluiten. En om uw dag, in een van de zalen, tot een succes te maken staat er een enthousiast team van medewerkers voor u klaar om u op uw wenken te bedienen. Zo kunt u maximaal genieten van uw verblijf, de gasten en alles wat er verder gebeurt. 

Voor een overzicht van mogelijke arrangementen klikt u op onderstaande button.

Eten & Drinken

 

Combineer uw feest met een overnachting

Ook is het mogelijk om uw dag te combineren met een overnachting in onze groepsaccommodatie of op Camping en Chaletpark Bergzicht, op welk terrein 'Het Reggedal' is gevestigd. Op deze manier kunnen ook gasten die ver weg wonen optimaal genieten zonder nog terug te hoeven reizen. Voor meer informatie over (groeps)overnachtingen klikt u op onderstaande button.

Overnachten

 

Meer informatie en tarieven

Wilt u meer informatie ontvangen of uw wensen aan ons kenbaar maken? Klik dan op een van onderstaande buttons of vul het formulier in.

Meer informatie                       Tarieven

Zaal 'de Schaapskooi'

Statig, met zijn grote raampartij en direct gesitueerd aan de Dalmsholterweg, kunt u er bijna niet omheen: zaal 'de Schaapskooi'. Een ruime, sfeervolle zaal waar een rustgevend haardvuur gezellig knettert terwijl u binnen stapt. Vroeger was dit het nachtverblijf van de schapen. Kunt u het zich voorstellen?

Door de grote raampartij aan zowel voor- als zijgevel is 'de Schaapskooi' een hele open en lichte ruimte met direct uitzicht op weilanden, waar tegenwoordig de schaapskudde is gesitueerd. Ook is er gelijk zicht op de Lemelerberg. Dit brengt het buitengevoel direct naar binnen en geeft u een gevoel van vrijheid en rust. 

'De Schaapskooi' is geschikt voor groepen tot 60 personen. De ruime opzet met sfeervolle meubels maken de zaal heel behagelijk en lijken als een warme deken om u heen te vallen. Zoals gezegd staat er midden in de zaal een grote open haard waar u met een grote groep omheen kunt zitten. Heerlijk met een lekker broodje of warme chocolademelk. 

Sfeerimpressie 'de Schaapskooi' 

 

Zaal 'het Reggedal'

Wanneer u het terrein van Boerderij 'het Reggedal' oploopt kan het u bijna niet ontgaan: midden op het park, gesitueerd op het centrale plein treft u een oude boerderij aan waarin zaal 'Het Reggedal' zich bevindt. Stap binnen en waan u even op een boerenerf. Kijk naar boven en ontdek op de hilde de werktuigen en gereedschappen die ons allen doen herinneren aan lang vervlogen tijden. Kijk naar buiten en zie de geiten lopen in de weide terwijl de duiven tevreden rondvliegen op zoek naar de gevallen eikels onder de oude eikenboom. 

'Het Reggedal' is geschikt voor groepen tot 80 personen en heeft vele mogelijkheden. Wat dacht u van een heuse bar en een ruim privé terras. Verder is de grote zaal op te delen in twee aparte zalen. Zo heeft u de mogelijkheid om een grote groep op te delen in twee kleinere groepen, de ene zaal als soort podium op te stellen of de tussenwand te sluiten om zo een intiemere setting te creeëren als u met een wat kleinere club bent.  

Sfeerimpressie 'het Reggedal'