Feesten en vergaderen

Een leuke combinatie, is het niet? Hoewel het niet de bedoeling zou zijn om van uw vergadering een feestje te maken of visa versa kan het wel bij 'het Reggedal'.

Familiefeest

Boerderij 'het Reggedal' is een zeer geschikte locatie voor uw (familie)feesten, partijen en jubilea. Of u het nu klein wilt houden, of groots wilt uitpakken: wij begrijpen best dat het organiseren van een dergelijk feest niet uw dagelijkse bezigheid is. Daarom staat het team van 'het Reggedal' voor u klaar om de complete organisatie op zich te nemen. 

Meer informatie

 

(Zakelijke) Bedrijfsbijeenkomst

U zoekt een locatie voor uw (zakelijke) bedrijfsbijeenkomst? Dan bent u bij 'het Reggedal' aan het juiste adres. Doordat wij direct aan natuurgebied 'de Lemelerberg' grenzen kunt u vanaf de zaal letterlijk de hei op, waardoor uw 'hutje op de hei-dag' wel heel realistisch wordt. Ook voor uw jubilieum of teambuilding kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitdagende survival met een uitgebreide BBQ na afloop?

Meer informatie

 

 

Zaal huren?

Zoekt u niet meer dan alleen maar een zaal om te huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 'What you see is what you get' zullen we maar zeggen. Sterker nog: u heeft zelfs keuze uit twee zalen. Zo kunt u helemaal zelf de touwtjes in handen houden als het gaat om planning, catering etc. 

Meer informatie

 

Meer informatie

Hebben wij uw nieuwgierigheid gewekt? Vraag informatie aan of neem contact met ons op via 0529 45 12 08

Informatie aanvraag